skip to Main Content

HET TEAM, HET VERSCHIL IN KLANTGERICHTHEID:

Rob Vaes

Programmeur en uitvinder van DataDash. Met meer dan 25 jaar ervaring is geen (IT) uitdaging te groot. Gespecialiseerd in het analyseren van bedrijfsprocessen en ontwikkelen van maatwerk software ter ondersteuning daarvan. Ook bekend met de nieuwste mobiele oplossingen. Een professional die van zijn hobby, zijn werk heeft gemaakt!

Kenny Vaes

Sales & finance. Ondersteunt bij de optimalisatie van de social media sales channels. Verder betrokken bij de financiële afhandeling in de backoffice. Achter de schermen ook betrokken bij de grafische en functionele ontwikkeling.

Ramon Vaes

Communicatie en marketing. Als commercieel deskundige verantwoordelijk voor het (digitaal) overbrengen van de totaal ervaring die DataDash biedt. Verder gespecialiseerd in het onderkennen van de juiste IT specialisten (consultants) die DataDash implementeren.

Johan Ulijn

Met meer dan 20 jaar ervaring in IT zorgt Johan voor een perfecte implementatie. Johan is een echte ERP consultant, gespecialiseerd in IFS Applications, die gedreven is om praktische oplossingen te bedenken voor de business.

Consultants

Meerdere IT specialisten zijn aangesloten bij DataDash en dragen ideeën aan voor de verbetering van DataDash. Wij zorgen ervoor dat de consultant die bij u aan de slag gaat kennis en expertise heeft van uw systemen.

twitter     facebook     linkedin

datadash_logo

DataVase is de stuwende kracht achter DataDash. Jarenlange ervaring in de IT, het analyseren van data, verbeteren van processen en verlenen van service dragen bij aan een ijzersterke applicatie.

Back To Top