skip to Main Content

ONZE DOELSTELLINGEN

  • Management informatie in één overzichtelijke omgeving
  • Trends en problemen tijdig ontdekken
  • Monitoren van bedrijfsprocessen
  • Effectiever en efficiënter maken van bedrijfsprocessen
  • Alle beschikbare data optimaal gebruiken
De navigator voor uw bedrijf

Zien onder welke manager of afdeling het ziekteverzuim het hoogst is. Wat de gemiddelde doorlooptijd van uw verkooporders zijn. En welk project de meeste winst genereerd en waarom. Of u zelf ondernemer bent of manager, u wilt weten of uw bedrijf in de juiste koers zit. U bent op de hoogte van uw lange- en korte termijn doelstellingen en werkt hard om de neuzen binnen de onderneming de juiste kant op te krijgen. Met DataDash heeft u inzicht in de cijfers van uw koers.

Met DataDash zit u zelf in de cockpit. Op basis van uw Key Performance Indicators (KPI’s), kunt u eenvoudig op een intuïtieve wijze uw eigen dashboards bouwen. Het tijdrovende data verzamelen en dure applicaties om standaard rapportages te generen ligt achter u. DataDash is een op maat gemaakte navigator die veel beter betaalbaar is dan elk ander gelijksoortig programma dat u kunt vinden.

Niet alleen een product

Onze primaire doelstelling is het leveren van een uitstekende service. Wanneer u voor DataDash kiest, gaan wij uitvoerig met u in gesprek om te kijken wat uw eigen doelstellingen zijn en welke data daarvoor nodig is. Het team van DataDash is multidisciplinair en kunt u daardoor voorzien van veelzijdig advies. Naast advies over het gebruik van DataDash, kunnen wij u adviseren over de inrichting van uw KPI’s en het aanstellen van de juiste IT specialisten.

Zelf dashboards bouwen

Door het intuïtieve gebruiksgemak kunt u DataDash in eigen beheer nemen. Hierdoor ontziet u externe consultancy kosten. Wij verzorgen een dag training bij u op kantoor en leggen u uit hoe DataDash werkt. Zijn er daarna nog meer vragen? Geen probleem! Omdat bij ons loyaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan, kunt u de DataDash consultant direct contacten. En zullen wij alles in het werk stellen om u direct verder te helpen. Uiteraard kunnen wij de dashboards ook voor u op maat bouwen en beheren. Zo kunt u bezig zijn met ondernemen en managen!

twitter     facebook     linkedin

datadash_logo

DataVase is de stuwende kracht achter DataDash. Jarenlange ervaring in de IT, het analyseren van data, verbeteren van processen en verlenen van service dragen bij aan een ijzersterke applicatie.

Back To Top