skip to Main Content
VIJF KENMERKEN WAARMEE DATADASH HET VERSCHIL MAAKT
Dé optimale interface

Een interface die u zelf kunt verkennen en begrijpen in één oog opslag. Geen lange trainingen en manuals, maar direct aan de slag en uw weg vinden in uw eigen data.

Dé beste visuals

Datavisualisatie op zijn best! Onze analyses spreken boekdelen. Met DATADASH bent u in staat uw data visueel en tastbaar te maken. Monitor de dagelijkse voortgang van uw onderneming en stuur uw onderneming de juiste kant op, spot trends en problemen voordat ze er zijn

Dé meest betaalbare oplossing

door de lage overhead kosten kunnen wij DATADASH tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden. Uw eerste winst heeft u dus al gemaakt!

Dé connector van data

Koppel al uw data aan elkaar. De specialisten van DATAVASE kunnen al u data aan elkaar koppelen. Zo kunnen wij ERP systemen zoals IFS en SAP koppelen met datasources Oracle, SQL Server, MySQL. Daarnaast kunnen wij ook externe bronnen zoals Google Analytics, Excel en meer voor u bruikbaar maken.

Dé ontwerper bent u

Zelf eenvoudig uw eigen dashboards ontwerpen.
Met de designer tool kunt u zelf analyses toevoegen of aanpassen. Deze zeer gebruiksvriendelijke tool stelt u in staat zelf de touwtjes in handen te nemen.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG HET
TEAM VAN
DATADASH 
OP

 

twitter     facebook     linkedin

DEMO? MEER INFO? 

STUUR ONS
GERUST EEN
BERICHT OF BEL:
06 53711863

team-rev01


    datadash_logo

    DataVase is de stuwende kracht achter DataDash. Jarenlange ervaring in de automatisering, kennis van uw branche en de bijbehorende, specifieke KPI’s dragen bij aan een ijzersterke applicatie. DataVase bundelt al haar kennis in Datadash. Een kraakheldere analyse van al uw data voor maximaal resultaat. Volg DataVase op Facebook of Twitter.

    Back To Top